Sarmalute cu varza

de lili in Mancaruri cu carne, 8 Feb 2011 | 3069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cepe,
  •  1,5 kg si ceva de tocatura (poate fi amestec porc si vita)
  • o ceasca de orez,
  •  cimbru,
  • marar,
  • vegeta,
  • piper si ardei iute (doar cine vrea).
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu varza:

Prajim ceapa si adaugam orezul spalat .Luam de pe foc si punem condimentele ( mararul si cimbrul le pun in fundul oalei, daca sunt uscate, dar daca le am verzi tai putin si in umplutura).Se pune tocatura si se mesteca.Pentru ca sa se lege mai bine umplutura eu mai pun si 2 oua.Amestecam totul bine si incepem sa facem sarmalutele pe care le asezam in oala in straturi.Pentru a da un gust mai bun acestora punem in oala printre sarmale si o bucatica de carne afumata.Deasupra se taie un pic de varza .
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu varza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale in vas de lut